Category Archives : Design

Sekreti i lumturisë në një familje moderne

Një burrë i mençur me përvojë të pasur në jetë dikur tha me shaka se sekreti i një martese të lumtur është të kesh dy televizorë në një shtëpi. Si zakonisht,...

“Të rimendosh sezonin e festave”

Nga Arbana Rica- CEO Iceberg Communication Një ndër aftësitë për të  qenë i sukseshëm në biznes është  të  dish të parashikosh sfidat dhe pengesat. Të përgatisësh mekanizma për t’i kapërcyer këto...

Risitë dhe tendencat në dizajnin e brendshëm

Në muajt e fundit,  shumicën e kohës e kemi kaluar në shtëpi, gjë që ka bërë që shumë prej nesh të mendojnë për investimin në rregullimin e hapësirës sonë të jetesës....