Category Archives : Blog

“Të rimendosh sezonin e festave”

Nga Arbana Rica- CEO Iceberg Communication Një ndër aftësitë për të  qenë i sukseshëm në biznes është  të  dish të parashikosh sfidat dhe pengesat. Të përgatisësh mekanizma për t’i kapërcyer këto...