Tag Archives : samsung

Zbuloni “shtëpinë e surprizave” me Samsung

Samsung Electronics, njoftoi eventin e vitit 2021 ‘Life Unstoppable: the house of surprises’. Pas suksesit që pati ky event vitin e kaluar, përvoja e këtij viti e çon konceptin e shtëpisë...

Sensacioni i K-Pop, Blackpink “pushton” TikTok

Çfarë do të ndodhte nëse do të bashkonim TikTok,  rrjetin social me rritjen më të shpejtë në botë, dhe Blackpink,  një grup muzikor Korean i muzikës Pop që “rrëzoi” YouTube një...