Category Archives : Interior

Zbuloni “shtëpinë e surprizave” me Samsung

Samsung Electronics, njoftoi eventin e vitit 2021 ‘Life Unstoppable: the house of surprises’. Pas suksesit që pati ky event vitin e kaluar, përvoja e këtij viti e çon konceptin e shtëpisë...

Sekreti i lumturisë në një familje moderne

Një burrë i mençur me përvojë të pasur në jetë dikur tha me shaka se sekreti i një martese të lumtur është të kesh dy televizorë në një shtëpi. Si zakonisht,...

Risitë dhe tendencat në dizajnin e brendshëm

Në muajt e fundit,  shumicën e kohës e kemi kaluar në shtëpi, gjë që ka bërë që shumë prej nesh të mendojnë për investimin në rregullimin e hapësirës sonë të jetesës....