Zbuloni “shtëpinë e surprizave” me Samsung

Samsung Electronics, njoftoi eventin e vitit 2021 ‘Life Unstoppable: the house of surprises’. Pas suksesit që pati ky event vitin e kaluar, përvoja e këtij viti e çon konceptin e shtëpisë Samsung një hap më tej. Pjesëmarrësit do të bëhen pjesë e një turi virtual në shtëpinë e familjes Unstoppables, të cilëve ekosistemi i fundit i paisjeve Samsung i shton shkëlqimin dhe funksionalitetin në jetën e tyre të përditshme.
Më 12 tetor, Samsung fton mediat dhe partnerët e industrisë për të hapur dyert e mundësive të reja. Duke marrë frymëzim nga platforma e suksesshme e lojërave e vitit të kaluar, Samsung do të zbulojë novacionet e tij të fundit përmes rrëfimit të ‘shtëpisë së surprizave’ të familjes Unstoppable. Udhëtimi gjithëpërfshirës ilustron jetën e profileve kryesore të klientëve, duke nxjerrë në pah aftësitë e produkteve të Samsung për të frymëzuar imagjinatën dhe produktivitetin në jetën e përditshme.


“Për gati dy vjet, shtëpitë tona janë bërë parajsa të sigurta, duke na lejuar të mbrohemi nga COVID dhe trazirat e botës së jashtme. Celularët dhe tabletët tanë na lejuan të qëndronim të lidhur me familjen dhe miqtë. Televizorët na dhanë ndjenjën e të arratisurit në një vend tjetër. Ndërsa shikojmë drejt së ardhmes, shumë prej nesh nuk ndihen të frymëzuar nga shtëpitë e tyre. Pra, në Samsung, ne vazhdojmë të sjellim risi që pëlqehen nga klientët tanë. Ne jemi entuziast për të zbuluar linjën tonë të re të pajisjeve për vitin 2021, e cila do të sjellë një ndjenjë të re kënaqësie në shtëpitë në të gjithë Evropën “, tha Benjamin Braun, CO i Marketingut i Samsung në Evropë.
Ndërsa zonat e rehatisë janë kryesore gjatë kohës së trazirave, ato nuk janë aty kur lulëzon krijimtaria dhe pasioni. Tani që shtëpitë tona po kalojnë në një hapësirë hibride që siguron rehati dhe frymëzim, shumica ka nevojë për një ambient ku ndërthuren këto dy elementë. Me përvojën e fundit Life Unstoppable, Samsung shpreson të inkurajojë ata që ndihen të pafrymëzuar në shtëpinë e tyre të bien përsëri në dashuri me të.
Eventi i Samsung ‘Life Unstoppable: the house of surprises’ do të jetë i hapur për mediat, shitësit me pakicë dhe partnerët e industrisë në 12 Tetor në orën 11:00 CET.
Kjo përvojë do të jetë e disponueshme për publikun nga data 18 Tetor, në orën 11:00 CET, në www.samsung.com. #LifeUnstoppable.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *