Zâ Fest III

Muzika dhe natyra bëhen bashkë edhe këtë vit në Thethin magjik!
Edicioni III i Zâ Fest vjen më datat 2 – 3 – 4 Gusht 2019!

Me pjesëmarrjen e Elina Dunit, Piers Faccini, Vlashent Sata, Arben Bajraktaraj, Bob Berkey, Agona Shporta dhe Don’t listen to your Neighbors.

Gjithashtu aktivitete të tjera si hiking, joga, panair kulinarie, kinema verore, art session, tregime & legjenda dhe biseda e hapur “Logu i Zâ Fest” ju presin në tre ditë të paharruara në Theth!

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *