Takimi i artit me funksionalitetit për një arredim si në ëndrra

Shtëpia është vendi ynë i shenjtë. Është një vend ku gjejmë frymëzim dhe forcë për sfida të reja, por gjithashtu një vend paqeje ku mund të pushojmë nga vrulli i jetës sonë të përditshme. Shtëpia jonë lidhet me kujtimet tona dhe kujtimet janë të gjitha momentet e bukura të kaluara me të dashurit tanë. Për disa, momentet më të bukura janë gjërat e vogla si kafja e mëngjesit në kolltukun pranë dritares ose në kolltukun e “vjetër” pranë një rafti librash. Pavarësisht nëse jemi adhurues të stilit retro ose modës bashkëkohore, trendet që ndjekin të dy stilet mund ta bëjnë ambientin në shtëpinë tonë të përsosur, siç e kemi imagjinuar gjithmonë.

Lëreni të marrë frymë nga natyra

Për të sjellë natyrën në shtëpinë tuaj, gjëja më e rëndësishme është të filloni me ndriçimin. Drita e ditës, përveç që e bën brendësinë më të gjerë, shpreh gjallërinë e ngjyrave në sipërfaqet e mobiljeve, mureve dhe dyshemeve tuaja. Drita e diellit është jetike për trupin tuaj, si dhe për bimët që e kthejnë shtëpinë tuaj në një oaz të ajrosur. Përveç bimëve që, sipas legjendës urbane, pushojnë sytë me gjelbërimin e tyre, dekorimet me ngjyra të tjera natyrore, të tilla si tonet tokësore, gjithashtu mund të kontribuojnë në këtë. Nuancat e ndryshme të ngjyrave natyrore shprehen më së miri në materiale të tilla si druri, tulla ose guri që përshtaten në mënyrë të përsosur me të dy llojet e dizajnit. Adhuruesit e ngjyrave të ngrohta nuk kanë pse kufizohen vetëm në materiale si alumin, nikel ose çelik. Aksesorët prej bakri dhe bronzi mund të jenë njëlloj elegantë dhe të rehatshëm në të njëjtën kohë.

Përsosja në organizimin e hapësirës

Sekreti i përdorimit të të gjithë potencialit të hapësirës tuaj nuk është aspak sekret. Qëndron në thënien “Less is more”. Nëse ju pëlqen bollëku, nuk duhet të shqetësoheni sepse nuk nënkupton domosdoshmërisht një qasje minimaliste, por shumë funksionalitete që mund t’i arrini me rregullime të vogla. Mobilja në të cilën mbajmë televizorin shpesh zë shumë hapësirë. Po nëse televizori mund të ketë vetë gjithashtu funksionin estetik? Një shembull i shkëlqyeshëm është sigurisht eleganti, Samsung The Serif, i cili me dizajnin e tij progresiv sjell një prekje të artit dhe teknologjisë moderne në hapësirën tuaj dhe përshtatet në çdo lloj dizajni. Stenda e lëvizshme lejon që ky televizor të jetë plotësisht i lëvizshëm dhe i përshtatshëm për çdo hapësirë, dhe përveçse liron hapësirë, ai gjithashtu e pasuron atë me sofistikim.

Përsosja estetike

Ne gjithmonë mund të thithim energji të reja në shtëpinë tonë me art. Ngjyrat e gjalla, përveç ambientit natyror tashmë të përmendur, shtojnë dinamikë në jetën tonë. Trendet e fundit tentojnë të ndërthurin modelin klasik dhe atë modern. E përbashkëta për të dy parimet është roli i rëndësishëm i mureve, të cilat janë shndërruar në një paletë artistike mbi të cilën vendosni piktura, fotografi dhe punime të ndryshme në forma dhe korniza të ndryshme. Sot, një televizor mund të jetë gjithashtu pika kryesore e një muri të dekoruar në mënyrë të përsosur. Samsung The Frame është një shembull i shkëlqyeshëm i një vepre arti dhe teknologjisë më inovative në një pajisje, e cila, duke ndjekur estetikën moderne, plotëson në mënyrë të përsosur çdo dekor të brendshëm. Ju jep gjithashtu liri të plotë me një përzgjedhje të gjerë fotografish nga Dyqani unik Artistik.

Detaje të pasura

Për shumë prej nesh, tualeti është një vend relaksimi dhe mbase meditimi. Nëse kjo është e vërtetë për ju, me siguri do t’i qaseni dizajnit të banjës me të njëjtin entuziazëm si për pjesën tjetër të shtëpisë tuaj. Jini me shpirt-lirë dhe kthejeni banjën tuaj në qendrën tuaj të vogël të Ëellness-it me një kombinim të paterneve të ndryshme dhe lojës së dritës dhe hijeve. Në këtë rast, gjithashtu nuk duhet të shqetësoheni shumë për pajtueshmërinë e dekoreve (paternave) me të gjithë paraqitjen e dhomës, sepse me të vërtetë mund ta lini imagjinatën tuaj të shfrenuar. Modelet me lule, gjeometrike, abstrakte, me vija dhe me pika mund të përshtaten në çdo ambient dhe kjo varet vetëm nga preferencat tuaja.

Guxo të luash më shumë

Ndërsa rrethanat e reja përfshijnë mundësinë e punës nga shtëpia, më shumë njerëz po mendojnë të rregullojnë një hapësirë ​​të veçantë ‘zyre’ në shtëpinë e tyre. Nëse shpesh punoni nga shtëpia dhe mendoni për ndryshime në mjedisin tuaj, mos harroni se keni liri të plotë. Puna padyshim ka një domethënie serioze për të gjithë ne, por vetëm sepse e bëni nga shtëpia juaj hapësira e punës mund të jetë këndi më argëtues. Konvencionaliteti nuk është absolutisht i detyrueshëm dhe nëse nuk takoni partnerë biznesi në zyrën tuaj të shtëpisë, ju jeni të lirë të vendosni rehatinë në vendin e parë. Në këtë mënyrë, hapësira juaj e punës bëhet shumëfunksionale dhe shndërrohet në një hapësirë ​​argëtimi në momentin që mbaroni me punën.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *