Tag Archives : #galaxywatch3

Galaxy Watch3 dhe Galaxy Buds prezantohen zyrtarisht

Qëndroni produktiv, të lidhur dhe të shëndetshëm në këtë epokë të re me aksesorët më të rinj nga Samsung Samsung Electronics njoftoi më 5 gusht në Unpacked Galaxy Watch3 dhe Galaxy...