Sekreti i lumturisë në një familje moderne

Një burrë i mençur me përvojë të pasur në jetë dikur tha me shaka se sekreti i një martese të lumtur është të kesh dy televizorë në një shtëpi. Si zakonisht, çdo shaka bazohet në disa të vërteta, prandaj pak kush mund ta imagjinojë jetën pa televizorë në dhomën e ndenjes dhe në dhomën e gjumit. Nëse shtojmë dhe fëmijët, numri mund të shkojë lehtësisht deri në tre ose katër. Për shkak të rëndësisë së madhe të televizorit në jetën tonë, shumë prej nesh e kanë zakon të organizojnë të gjithë dhomën e ndenjes përreth vendit ku do të vendoset televizori.

Praktik por elegant

Nëse dëshironi të keni sa më shumë hapësirë ​​të lirë që dhoma të marrë frymë më shumë, mos ngurroni të hidhni mobiljen në të cilën qëndron televizori juaj pasi nuk ju nevojitet për televizorin Samsung The Serif. Kjo teknologji e sofistikuar e fjalës së fundit vjen me një stendë të shkëputshme që përmbush një rol të plotë estetik dhe funksional më vete. Përveç lirimit të hapësirës, ​​ai gjithashtu e pasuron atë me dizajnin e tij unik. Sidoqoftë, nëse disa mobilje janë më të nevojshme dhe më të rëndësishme për ju sesa lirimi i hapësirës, ​​nuk keni pse të hiqni dorë prej tyre. Kjo vepër arti nga dizenjuesit e njohur francezë përshtatet në brendësi në mënyrë të përsosur, pavarsisht nëse e mbani atë në një stendë, në mur apo në mobilje. Tani jeni të lirë të dizenjoni dhomën tuaj të ndenjes ose dhomën e gjumit si të dëshironi pasi ky televizor do të përshtatet në çdo kombinim.

Emri i dytë i shkathtësisë

The Serif nuk është thjesht një objekt i bukur. Përkundrazi, ky anëtar i ri i familjes së televizorëve të nivelit të lartë nga Samsung do t’ju lërë pa frymë me cilësinë e fotos dhe zërit. Me teknologjinë mbresëlënëse QLED, të afërmit tuaj do të shijojnë ndeshjet sportive në rezolucionin më të gjallë të ekranit deri më tani. Përveç një miliard ngjyrave në teknologjinë 4K, The Serif gjithashtu ju lejon të shijoni tinguj të pastër kristal përmes teknologjisë së tij Active Voice Amplifier. Ju nuk do të humbisni më kurrë një dialog në shfaqjen tuaj të preferuar sepse kjo teknologji njeh zhurmat shpërqendruese dhe rregullon automatikisht volumin. Shumë opsione të lidhjes së The Serif përfshijnë Multi View që ju lejon të shikoni përmbajtje nga televizori juaj dhe një pasqyre të celularit tuaj në të njëjtën kohë.

Një ambient ëndërrash

Kur gatuajmë, hamë ose luajmë lojëra tavoline me të dashurit tanë, shpesh dëgjojmë muzikë në televizor ose thjesht e mbajmë të ndezur për tingull në sfond. Ju nuk keni pse të vareni nga zgjedhjet e kanalit të muzikës, por tani mund të luani muzikën tuaj të preferuar nga celulari juaj me vetëm disa prekje. Ndizni NFC dhe vendosni celularin tuaj në kornizën praktike të The Serif TV. Përveç ambientit që mund të krijojmë me muzikën tonë të preferuar, mund edhe të përdorim modalitetin Ambient Mode që vjen për here të parë. Përveç një përzgjedhjeje të gjerë në galerinë e pasur Samsung, ky opsion gjithashtu ofron monitorimin e televizorëve përreth mjedisit dhe personalizimin e përmbajtjes vizuale për një ambient perfekt.

Më shumë informacion mund ta gjeni në linkun

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *