Samsung Njofton Zgjerimin Global të Linjës së Pajisjeve Bespoke në ‘Bespoke Home 2021’

Samsung Electronics prezantoi më 12 maj Bespoke Home 2021, një platformë të re virtuale dhe një vitrinë globale për pajisjet shtëpiake Samsung. Eventi prezantoi zgjerimin global të linjës së frigoriferit Bespoke dhe mbështeti lançimin e ardhshëm global të paketës Bespoke Kitchen, së bashku me pajisje të reja lifestyle dhe zgjidhje të integruara IoT – të gjitha këto mund ta bëjnë jetën në shtëpi më të personalizuar, fleksibël dhe inteligjente.

“Ne jemi të emocionuar të njoftojmë zgjerimin global të formacionit tonë Bespoke, duke ofruar zgjidhje gjithëpërfshirëse për të fuqizuar konsumatorët, të cilët janë duke eksploruar nevojat e tyre të reja të stilit të jetesës”, tha JaeSeung Lee, President dhe Drejtor i Departamentit të Pajisjeve Dixhitale në Samsung Electronics. “Misioni ynë është të zhvillojmë produkte që ndihmojnë konsumatorët të menaxhojnë dhe drejtojnë jetën e tyre më mirë.”

Frigoriferi i Personalizueshëm Bëhet Global

Formacioni i frigoriferëve Bespoke po zgjerohet në Amerikën e Veriut, Amerikën Latine, Evropë, rajonin CIS, Lindjen e Mesme dhe rajone të zgjedhura në të gjithë Azinë dhe Afrikën. Bespoke vjen në mbi 20 ngjyra origjinale dhe shtatë përfundime, duke siguruar shumë kombinime për t’u zgjedhur. Frigoriferi Bespoke gjithashtu ofron kapacitetindallues të Samsung, komoditet dhe performancë të fuqishme të ftohjes.

Në Amerikën e Veriut, konsumatorët mund të zgjedhin nga një Flex 4-Door, një Column 1-Door, ose një 2-Door Bottom-Mount Freezer. Samsung krijoi një larmi ngjyrash metalike unikepër rajonin, përfshirë Champagne Rose Steel, Navy Steel dhe Matte Black Steel.

Në Evropë, Bespoke është i disponueshëm në opsionet 1-Door dhe Slim 1-Door, dhe modelet e Ngrirjes Bottom-Mount në opsione 1,8- dhe 2-metërshe me gjashtë përfundime të ndryshme dhe një gamë të gjerë ngjyrash, duke filluar nga e bardha klasike tek pastelet e buta dhe ngjyrat e guximshme.

Një Kuzhinë e Paketuar për Ju

Paketa e re e kuzhinës Bespoke është zgjerimi i parë global i produkteve të Bespoke të Samsung përtej frigoriferëve, duke sjellë filozofinë e pajisjeve të personalizuara në të gjithë kuzhinën duke filluar me tregjet në SHBA dhe Evropë. Duke filluar në gjysmën e dytë të këtij viti, oferta në Amerikën e Veriut përqendrohet në frigoriferët Bespoke të kompanisë dhe zgjerohet për të përfshirë një gamë Bespoke, furrë mikrovalë dhe pjatalarëse, të ndërtuara me të njëjtin stil si frigoriferi.

Paketa lejon klientët të unifikojnë ose të përziejnë dhe përshtasin ngjyrat dhe përfundimet me estetikën e tyre të kuzhinës me zgjedhjet Matte Black Steel, Navy Steel, Champagne Rose Steel dhe White Glass. 

Pajisjet që Përshtaten në Stilin tuaj të Jetesës

Samsung do të nisë gjithashtu formacionin e tij të zgjeruar të pajisjeve të qëllimshme lifestyle në Amerikën e Veriut dhe Evropë këtë vit, duke përfshirë Bespoke AirDresser, pastruesin e ajrit Bespoke dhe fshesën me korent Bespoke Jet™. Me funksionimin e shtëpive si zyra, palestra dhe klasa, këto pajisje shtëpiake të personalizuara adresojnë nevojat e përditshme duke siguruar më shumë fleksibilitet, automatizim dhe higjienë.

Pajisjet e reja lifestyle që po lançohen në Amerikën e Veriut dhe Evropë përfshijnë:

• Bespoke AirDresser ofron një sërë zgjidhjesh për kujdesin e veshjeve për të siguruar që rrobat të mirëmbahen siç duhet me stilin e përmirësuar të Bespoke.

Pastruesi i ajrit Bespoke tërheq ajrin nga pesë drejtime për ta pastruar shpejt dhe intensivisht, madje edhe në hapësira të mëdha. Sistemi i tij i pastrimit ultrafine mund të largojë 99,999 për qind të pluhurit 0,01 μm,* ndërsa shkarkimi i mençur 3 Way qarkullon ajrin e pastër në drejtime të ndryshme.

• Bespoke Jet™ vjen me një Clean Station™ dhe stacion karikimi të bashkangjitur, duke u ofruar përdoruesve një zgjidhje gjithëpërfshirëse të pastrimit. Pasi të keni përfunduar pastrimin e fshesës, përdoruesi thjesht ‘paron’ fshesën dhe ajo do të zbrazet dhe do të karikohet vetë.

• Jet Bot AI+ është fshesa e parë robot e pajisur me një zgjidhje Intel® AI. Vakumi inteligjent përdor teknologjinë e tij të njohjes së objektit, së bashku me sensorët e tij LiDAR dhe 3D për të identifikuar objektet dhe për të përcaktuar rrugën optimale të pastrimit.

Pajisjet e tjera të reja lifestyle përfshijnë: Bespoke ShoeDresser , FrigoriferiBespoke Cube , Pastruesi i ujit Bespoke

SmartThings Mbështet Jetën Tuaj të Lidhur

Vizioni i Samsung për Bespoke Home gjithashtu thekson jetesën e lidhur përmes AI dhe automatizimit. Drejtimi i këtij vizioni është SmartThings nga Samsung, i cili u siguron përdoruesve një platformë të centralizuar dhe pa mundim të menaxhimit të shtëpisë.

• SmartThingsCooking ofron plane dhe receta të personalizuara të vaktit që pasqyrojnë preferencat e përdoruesit dhe inventarin e frigoriferit, duke aplikuar automatikisht temperaturat dhe mënyrat e gatimit bazuar në secilën recetë direkt në pajisjet e sinkronizuara të gatimit. Shërbimi është tashmë i disponueshëm në Amerikën e Veriut dhe vendet e zgjedhura në Evropë.

• SmartThings Pet sinkronizohet me pajisjet shtëpiake si pastruesi i ajrit Bespoke dhe Jet Bot AI + për të lejuar përdoruesit të kontrollojnë kafshën e tyre të përkëdhelur kur nuk janë në shtëpi. Shërbimi është vendosur të nisë globalisht në Evropë, Amerikën Latine dhe Azi gjatë gjysmës së dytë të 2021.

• SmartThings Clothing Care sinkronizohet me Bespoke AirDresser si dhe lavatricet dhe tharëset e mençura për t’i bërë ditët e lavanderisë më efikase. Shërbimi rekomandon ciklet e pajisjes dhe cilësimet për kujdes optimal. Aktualisht është në dispozicion në tregjet e SHBA dhe Evropës.Përditësimi për të lidhur Bespoke AirDresser të ri do të jetë në dispozicion në Sh.B.A dhe tregjet e përzgjedhura Evropiane në gjysmën e dytë të 2021.

• SmartThings Air sinkronizohet me pastruesin e ajrit dhe kondicionerin e Samsung për të monitoruar cilësinë e ajrit brenda dhe jashtë shtëpisë së përdoruesit në kohë reale. Lançimi nis në SHBA në gjysmën e dytë të vitit 2021.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *