Samsung Electronics lançon Freestyle, një projektor për t’u argëtuar kudo që të jeni

Samsung Electronics njoftoi më 5 janar, lançimin e projektorit të ri dhe pajisjes argëtuese, The Freestyle, në CES 2022. Freestyle ofron teknologjinë dhe fleksibilitetin e parë të këtij lloji, për të ofruar argëtim optimal për përdoruesit që kërkojnë të kenë përmbajtje video dhe audio kudo që shkojnë.

The Freestyle është një projektor, një altoparlant inteligjent dhe një ndriçues ambienti, të gjitha në një pajisje të lehtë portative. Kur bëhet fjalë për transportueshmërinë, Freestyle peshon vetëm 830 gram duke ju lejuar të ndryshoni çdo hapësirë në një ekran me lehtësi. Ndryshe nga projektorët konvencionalë, në formë kutie, The Freestyle lejon rrotullim deri në 180 gradë, duke u mundësuar përdoruesve të shfaqin video me cilësi të lartë kudo – tavolina, dysheme, mure apo edhe tavane.

“Freestyle është një projektor i veçantë i orientuar drejt fleksibilitetit për tju përshtatur stilit të jetës të konsumatorëve,” tha Simon Sung, Zëvendës President Ekzekutiv dhe Shef i Ekipit të Shitjeve dhe Marketingut të Biznesit Visual Display në Samsung. “Pa kufizime në hapësirë, Freestyle është një pajisje argëtuese dhe e gjithanshme që mund të përdoret në çdo mënyrë që konsumatorët preferojnë.”

Freestyle vjen me funksione të plota automatike dhe nivelin automatik, të mundësuara nga teknologjia lider në industri. Karakteristikat e lejojnë pajisjen të rregullojë automatikisht ekranin e saj në çdo sipërfaqe në çdo kënd, duke siguruar një imazh krejtësisht proporcional çdo herë. Për më tepër, veçoria e fokusimit automatik lejon Freestyle të shfaqë një imazh të pastër kristal në çdo sipërfaqe, në çdo kënd, deri në madhësinë 254 cm.

Gjithashtu, The Freestyle është projektori i parë portativ në botë që mund të lidhet me një prizë drite pa pasur nevojë për kabllo shtesë, përveç lidhjes tradicionale me një prizë muri.

Kur nuk përdoret si projektor për të transmetuar përmbajtje, Freestyle ofron gjithashtu efekt ndriçimi falë ambient mode dhe kapakut të tejdukshëm të lenteve. Freestyle është gjithashtu një altoparlant i zgjuar, që analizon muzikën për të shoqëruar efektet vizuale që mund të projektohen në mur, dysheme dhe kudo tjetër.

Freestyle ofron veçori të Smart TV, të disponueshme në televizorët inteligjentë Samsung, me shërbime të integruara transmetimi dhe veçori pasqyrimi të pajtueshme me pajisjet celulare Android dhe iOS. Është projektori i parë portativ i industrisë që është i certifikuar nga partnerët kryesorë globalë OTT, duke u ofruar klientëve përvojën më të mirë të shikimit të përmbajtjes. Është gjithashtu projektori i parë që përfshin kontrollin e zërit në fushë të largët, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhin asistentët e tyre të preferuar të zërit.

Projektori Freestyle i prezantuar në panairin e teknologjisë CES 2022 do të jetë i disponueshëm në tregun vendas në mes të shkurtit. Për më shumë informacion, vizitoni news.samsung.com/global/ces-2022 dhe www.samsung.com.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *