Arrisni objektivat tuaja për Vitin e Ri me karakteristikat e reja të “Sfidës në Grup” në Samsung Health

Pjesëmarrësit ‘sfidues’ bëjnë mbi 22 përqind më shumë hapa në ditë sesa përdoruesi mesatar i Samsung Health
Samsung Electronics njoftoi më 11 janar një tipar të ri të Group Challenge në aplikacionin Samsung Health në mënyrë që të mund të hapni një ‘konkurs shëndetësor miqësor’ me 10 persona dhe të shihni se kush do të ecë më shumë, më shpejtë etj .
Ndërsa të qendruarit në shtëpi ose periudha e festave mund të ketë penguar qëllimet tuaja lidhur me idenë e të qenët fit, kthimi në veprim nuk ka pse të ndjellë pak frikë. Duke filluar nga 12 janari, përdoruesit e Galaxy thjesht mund të krijojnë një sfidë në seksionin ‘Together’ të aplikacionit Samsung Health për të parë se kush mund të bëjë numrin më të madh të hapave në një kohë të caktuar; ose kush mund të jetë i pari që do të arrijë një numër të caktuar hapash. Pasi të krijohet një sfidë, atëherë mund të ftoni deri në 9 miq të bashkohen, edhe nëse nuk janë përdorues ekzistues të Samsung Health.


Shkoni te ‘Together’ Tab dhe klikoni në butonin ‘Challenge’ në aplikacionin Samsung Health. Mund të zgjidhni midis llojeve “Get the first” dhe “Go the farthest”. etj
Gjeni motivimin tuaj
Mesatarisht, ata që përdorin karakteristika e Sfidës në aplikacionin Samsung Health ecin mbi 22 përqind më shumë se përdoruesit mesatarë të Samsung Health. Kjo tregon se motivimi dhe konkurrenca mund të jenë faktorët kryesorë në arritjen e qëllimeve tuaja shëndetësore, prandaj Samsung vazhdon të shtojë veçori dhe aftësi të reja për t’ju ndihmuar të argëtoheni duke qëndruar të shëndetshëm.


‘Sfida e Grupit’ është zgjerimi më i fundit i veçorive Samsung Health Challenge, në të cilën mund të përdorni përmes skedës Together në pjesën e poshtme të aplikacionit Samsung Health. Ekziston Sfida Globale, lloji më i popullarizuar i Sfidës, i cili ju mundëson të bëni konkurset e numërimit të hapave mujor midis të gjithë përdoruesve Health the në të gjithë botën. Samsung gjithashtu prezantoi Sfidën 1: 1, duke ju lejuar të ftoni një nga miqtë tuaj ose anëtarët e familjes tuaj për të punuar me ju për të arritur qëllimet tuaja të numërimit të hapave. Dhe tani, Sfida 1: 1 është shndërruar në Sfidën e Grupit. Ndërsa keni akoma mundësinë për të krijuar një konkurs ‘një-me-një’, tani mund të ftoni deri në 9 miq tuaj, në mënyrë që të mund të bashkpunoni dhe të mbani njëri-tjetrin të motivuar për të arritur qëllimet tuaja të fitnesit, edhe kur jeni larg. Ju madje mund të krijoni sfida të shumta në grup, në mënyrë që të mund të konkurroni njëkohësisht me familjen, miqtë dhe bashkëpunëtorët.
Përmirësoni mirëqenien tuaj të përgjithshme


Që nga fillimi i tij në 2012 si një gjurmues i thjeshtë fitnesi, Samsung Health është shndërruar në një platformë gjithëpërfshirëse të shëndetit, mirëqenies dhe palestrës, me një larmi karakteristikash, duke filluar nga ushtrimet virtuale dhe video të ndërgjegjësimit, deri tek aftësia për të ndjekur modelet e gjumit, rrahjet e zemrës dhe tensionin e gjakut.
Ndërsa aftësitë rriten dhe përmirësohen, u rrit edhe numri i përdoruesve të Samsung Health – më shumë se 200 milion njerëz në të gjithë botën përdorën Samsung Health në vitin 2020. Dhe vetëm gjatë vitit të kaluar, përdoruesit e Samsung Health kanë djegur rreth 3 miliardë kalori dhe kanë bërë rreth 78 trilionë hapa së bashku – ekuivalenti i ecjes vajtje -ardhje nga toka në diell 200 herë.


“Në botën tonë me ritme të shpejta – veçanërisht në këto kohëra – arritja e një jetese të shëndetshme nuk është gjithmonë e lehtë,” tha TaeJong Jay Yang, SVP i Korporatës dhe Shef i Ekipit të Shëndetit, Biznes i Komunikimeve Mobile në Samsung Electronics. “Kjo është arsyeja pse ne po përmirësojmë vazhdimisht Samsung Health dhe shtimi i më shumë karakteristikave për t’u dhënë përdoruesve më shumë mënyra për të qëndruar të shëndetshëm, kudo, kurdo. “

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *