4 idetë kryesore të dekorimit të shtëpive të vitit 2020

Ne shpesh hezitojmë të ndryshojmë arredimin e brendshëm në shtëpitë tona dhe kjo kryesisht ndodh, sepse e konsiderojmë shumë të komplikuar, kërkon shumë kohë dhe kushton shumë. Por kohët e fundit, ne kemi kaluar shumë kohë në shtëpitë tona. Megjithëse hapësira jonë e jetesës na ka ofruar siguri dhe ka shërbyer si zgjatim i zyrës, pas shumë ditësh të kaluara brenda, vumë re se jemi mërzitur pak me mjedisin tonë të jetesës. Freskimi i hapësirës monotone të jetesës sigurisht që do të ketë një ndikim të mirë tek ne dhe familja jonë, dhe kjo do ta bëjë shtëpinë tonë një oaz të vërtetë paqeje dhe komoditeti në një periudhë të shkurtër kohe.

Kthimi i një hapësire të lodhshme jetese në një shtëpi moderne nuk përfshin domosdoshmërisht javë të tëra punë dhe kosto të larta financiare. Me njohjen e tendencave që mbizotërojnë në vitin 2020, rimodelimi i shtëpive do të bëhet shumë më i lehtë dhe madje ndryshimet e vogla do të tregojnë rezultate të mëdha. Ja disa nga tendencat kryesore në dekorimin e shtëpive në vitin 2020 që do ta bëjnë shtëpinë tonë elegante por edhe të rehatshme.

1. Tonet e tokës dhe materialet natyrore

Në vitin 2020, ekziston një trend i dukshëm i kthimit në një mënyrë më të qëndrueshme dhe natyrore të jetës. Janë mobiljet dhe dekorimet që mund të imitojnë elementë natyralë si druri, bastun prej palme kacavjerrëse ose guri, duke ofruar kështu mundësinë për të krijuar një mjedis relaksues, si të jesh në natyrë. Për shumë që kalojnë shumë kohë në ambiente të mbyllura, sigurisht që do të sigurojë një ndjenjë relaksuese.Tonet e tokës do t’i japin hapësirës një pamje dhe ngrohtësi më natyrore, dhe me thjeshtësinë e tyre ato do të ndikojnë në ndjenjën e qetësisë dhe paqes. Tonet e tokës përfshijnë të gjithaçka mund të gjejmë në natyrë dhe ne kemi zgjedhur ngjyrën bezhë, të verdhë okër dhe kafe si të preferuarat.

2. Projektimi biofilik si ode e simbiozës së natyrës dhe njeriut

Dizajni biofilik sigurisht i përket trendit kryesor të dizajnit të brendshëm në vitin 2020. Ai bazohet në elemente natyralë në mjedise moderne të ndërtuara, të cilat përveç një pamje të rafinuar dhe konceptit të hapësirës së hapur, ndikojnë drejtpërdrejt në shëndetin tonë të përgjithshëm. Studime të ndryshme kanë treguar se përfshirja e elementeve natyrore në mënyrë direkte ose indirekte në mjedis ka një rol në uljen e stresit dhe balancimin e niveleve të presionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës. Për më tepër, ky lloj modeli rrit produktivitetin, kreativitetin dhe vetëbesimin. Hapësira e jetesës e rregulluar në këtë mënyrë nxjerr në pah natyrën dhe bëhet një oaz dhe strehë e vërtetë pas një dite të vështirë dhe stresuese.

3. Hapësira dhe pajisjet shumëfunksionale

Dekorimi i një ambienti të vogël është gjithmonë një sfidë. Në shtëpitë e vogla, zgjedhja dhe pozicionimi i pasaktë i mobiljeve shpesh rezulton në mbingarkesë të hapësirës dhe prishje të përbërësit estetik të brendshëm. Sidomos sot, me rritjen e popullaritetit të së studjuarit dhe punuarit nga shtëpia, duhet të lëmë hapësirë ​​edhe për zyrën e shtëpisë. Prandaj, hapësirat shumëfunksionale po bëhen një nga tendencat kryesore kur bëhet fjalë për dizajnin e brendshëm.Për shembull, televizorët nuk janë më vetëm në funksion të transmetimit të përmbajtjes, por ato gjithashtu ngrenë vizualisht çdo hapësirë. Midis tyre sigurisht që është Samsung The Frame, një televizor që nuk është vetëm një pajisje por është gjithashtu një vepër e vërtetë arti.

Falë modalitetit të veçantë të ambjentit që ju lejon të shfaqni foto kur televizori është i fikur, si dhe një kornize me ngjyra sipas zgjedhjes suaj, ky televizor ndryshon në varësi të humorit tonë dhe pasuron hapësirën tonë të jetesës. Në mënyrë që televizori The Frame të përshtatet në mënyrë të përsosur në dizajnin e brendshëm, lidhja pa ndërprerje duke përdorur lidhësin One Connect Box ka meritat. Pra, thojini lamtumirë telave të shëmtuar dhe të çrregullt që prishin pamjen estetike. Në të vërtetë, ky televizor Samsung mund të bëhet prekja e fundit në freskimin e shtëpisë tuaj çdo herë.

4. Format e lakuara dhe asimetria

Frymëzuar nga vitet ‘60 dhe ‘70, format e rrumbullakosura janë përsëri trendi. Por këtë herë me një prekje moderne. Pjesë të veshura me tapiceri si divane, kolltuqe dhe sirtarë, të cilat janë vendosur në mënyrë asimetrike, mund të shihen në modelimin e mobiljeve. Është asimetria që e bën brendësinë të lirë, individuale dhe unike.

Blini The Frame TV në përmasat 55″+ dhe përfitoni dhuratën unike Soundbar HW-S40T të dizenjuar nga stilistë, një sistem të integruar me dy altoparlantë dhe megafona në kornizën e tij elegante, në mënyrë që ta vendosni kudo në dhomë për të shijuar një përvojë të pastër gjithëpërfshirëse. Promocioni zgjat nga 17.8 deri në 30.9.2020 ose deri sa të përfundojë stoku. Gjeni më shumë informacion këtu.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *